Om oss

 

Litzells Konsult AB är ett konsultföretag inom KYLA och KYLTEKNIK.

 

Vi är ett litet företag, men har trots det stora resurser. Och där vi själva inte räcker till arbetar vi tillsammans med duktiga samarbetspartners.

Företaget är inriktat på teknisk konsultation och rådgivning, men vi arbetar även med administrativa områden som till exempel kvalitetssystem för ackrediterade kontrollorgan.

Ägare och tekniskt ansvarig är Torbjörn Litzell, och jag har levt hela mitt liv i kylbranschen. Min vagga stod på kontoret hos det gamla kylföretaget Litzells Ingeniörsfirma AB som mina föräldrar en gång grundade. När det företaget såldes startade jag om på nytt, men nu som konsult.

De kyltekniska kunskaperna kommer från en lång arbetslivserfarenhet inom kylbranschen, som kombinerats med teoretiska studier till VVS-ingenjör och studier i kylteknik i USA - kylteknikens hemland. Dessutom har jag elbehörighet och utbildning i entreprenadjuridik.


Tillsammans ger allt detta företaget en hög spetskompetens inom kyla samt bra och nödvändiga kunskap om andra områden som ventilation, rör, styr- & regler, el och entreprenadjuridik.